Pécsi Tudományegyetem

Pszichológia Intézet

                        

   
   

#maradjotthon - Minket is elérhetsz!

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Kedves Hallgatók!

---------

A COVID-19 járvány miatt bekövetkezett extrém helyzet nem csak az élet praktikus szempontjai miatt teremtett nehéz helyzetet, hanem érzelmi, mentális szempontból is. A megszokott, ismert élethelyzetünktől eltérő állapot, az izoláció, vagy éppen az összezártság, a fenyegetettség és a kiszolgáltatottság, a baráti, családi találkozások korlátozottsága természetes módon válthat ki szorongást, frusztrációt, félelmet, lehangoltságot.

---------

Mi, az Intézet oktatói tisztában vagyunk mindezzel, és hiszünk a szolidaritás, az együttműködés, és az együttérzés, támogatás pozitív erejében. Éppen ezért szeretnénk Önöknek felajánlani azt a lehetőséget, hogy emailben, majd ezt követően szükség esetén skype-on felvegyék a kapcsolatot dr. Lénárd Katával, aki megpróbálja Önökkel együtt megtalálni a válaszokat a kérdéseikre, vagy kitalálni, hogy ki/mi segíthet. Ha úgy gondolják, hogy megosztanák kérdéseiket, érzéseiket, gondolataikat (pl. az új élethelyzettel, tanulással, be – és összezártsággal, másokkal való kapcsolattartás nehézségeivel kapcsolatban) keressék Őt bizalommal. Emailcím: kakukkata@gmail.com

Emellett, az Intézet facebook oldalán folyamatosan osztunk meg szakmai, humoros, kulturális anyagokat – talán ezek is segítenek a helyzet könnyebb megélésében.

---------

Bízunk abban, hogy a lehető legjobban vészeljük túl ezeket a nehéz időket, és mihamarabb találkozunk a Campus épületeiben, a Botanikus kertben, az egyetem kulturális, sport, és nem utolsó sorban a Pszieszta rendezvényein!

Addig is minden jót kívánunk! Vigyázzanak magukra és egymásra!

---------

Az Intézet munkatársai